Babitsosok a migrációról

Hopp egy január

2016. január 30. 17:43 - Cenzúra Babits

Hopp, el is repült a január is… Nyakunkon a vitakör, közeledik az iskolanap, tennivalónk akad, nem is kevés. Nem csak az évszám, hanem csapatunk is frissült, és mi azon vagyunk, hogy érdekességeket, információkat adjunk nektek.
Ebből kaptatok ízelítőt az elmúlt hónapban. Új infógrafikáinkkal a menedékjogot kérők számáról, vagy a schengeni egyezményről tömör, de hasznos tudnivalókat osztottunk meg veletek. Könnyedebb lélegzetvételű, kicsit humoros képeinkkel a véleményetek megosztását szerettük volna elérni, ami a „Legyél olyan, mint Angi” képünkkel sikerült is. Blogunkat is elindítottuk, amelyen a témával kapcsolatos eseményekről kaptatok információt egy kicsit másképpen, valamint a klubgyűlésen ért benyomásainkat olvashattátok el. Erről készítettünk egy trailer videót is, és a teljes anyagot is megtekinthetitek hamarosan.
Igyekszünk továbbra is érdekes és hasznos anyagokat megosztani veletek. Kövessetek minket továbbra is!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://babits-migracio.blog.hu/api/trackback/id/tr628335608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása